Om voke

Bag voke står Daniel Prip Pedersen, der har sine rødder og sin grafiske uddannelse fra et fynsk reklamebureau, men nu opererer selvstændigt fra sin faste base i Københavnsområdet.

voke er såvel et enkeltmandsfirma – drevet af ovenstående – som et netværksbaseret reklamebureau i præcist den nødvendige størrelse.

voke kan levere ydelser på 3 forskellige måder; full-service, ad hoc – eller via en periodisk tilknyttet freelancer.

voke er summen af håndplukkede ildsjæle, der til sammen rummer alle de nødvendige kompetencer inden for hele paletten af grafiske ydelser.

voke spænder således bredt og er i stand til at løse både store og små opgaver for såvel direkte kunder og/eller for etablerede reklamebureauer og tegnestuer, der af og til har behov for ekstra assistance.

voke er en omkostningsbevidst sammenslutning bestående af selvstændige, lidenskabelige reklamemagere, hvor det primært er lysten, der driver værket.

På den baggrund er voke som oftest også et fordelagtigt bekendtskab, når økonomien er et tungtvejende argument.

vokes kompetencer:

  • Idéarbejde, kreative oplæg og diverse produktioner
  • Tryksager af enhver art og form
  • Grafiske virksomhedsprofiler
  • Annoncer produktion
  • Online produktioner – herunder websites, CMS og Shops på såvel open source som specialudviklede og/eller øvrigt tilgængelige platforme, bannerannoncer, in-store præsentationer – etc.
  • Fuldbefaren projekt-/produktionsstyring inden for samtlige afovenstående discipliner

Vores netværk udbygges løbende…

Søger du yderligere kompetencer, end der herover er beskrevet, er du velkommen til at ringe og høre nærmere på 60 226 441 – eller sende en mail på info@voke.dk

sitemap · tagcloud